Tel Kadayıflı Tavukgöğsü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk göğsünü paketin üzerindeki tarifegöre hazırlayın ve ılınması için bir kenara alın. Servis yapacağınız kalıbın içini tamamen kaplayıp, kenarlarından sarkacak şekilde streç film yayın. Tel kadayıfı elinizle toz haline getirmeden hafifçe ufalayın ve bir miktarını kalıbın dibine yayın. Tavuk göğsünün bir kısmını kadayıfın üzerine dökün ve tel kadayıftan tekrar bir miktar tavuk göğsünün üzerine yayın. Kalıbınızın hacmine göre bir ya da iki kat daha yaptıktan sonra, kalan kadayıfın içine çekilmiş ceviz katıp karıştırın. En üste döşeyin. Streç filmin sarkan kenarlarını bohça gibi kapatıp, tatlınızı hava almayacak şekilde buzdolabında 11 saat bekletin. Soğuk servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.