Öncelikle patates kroket, sebzeli kroket ve soğan halkalarını çözülmelerini beklemeden fritözde kızartın. Kağıt havlu üzerine çıkarın. Diğer taraftan sosları hazırlayın. Avokadoyu ikiye bölüp çekirdeğini çıkarın.
Kabuklarını soyup ezin. Mayonez ve limon suyunu ilave edin. Ayrı bir kapta labne peyniri, biber salçası ve cevizi karıştırın. Patates kroket, sebzeli kroket ve soğan halkalarını servis tabağına alın. Avokado sos ve labne sos eşliğinde servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.