Karpuzun kabuklarını temizleyin. Dilimleyip çekirdeklerini çıkarın. Dilimleri küçük parçalar halinde doğrayın. Doğranmış karpuz parçalarını bir blender veya mutfak robotuna koyun. Kalan malzemeyi ilave edin. Karpuzu püre haline gelene kadar blender'de çekin. Karpuz püresini bir süzgeçten geçirerek fazla poasyı ve büyük parçaları ayırın. Bu adım, daha pürüzsüz bir dondurma elde etmenizi sağlar.
Püreyi dondurma kalıplarına dökün. Eğer dondurma kalıbınız yoksa, porsiyonluk muffin kalıpları da kullanabilirsiniz. Dondurma çubuklarını kalıpların ortasına yerleştirin. Kalıpları dikkatlice dondurucuya yerleştirin. Yaklaşık 6-8 saat boyunca dondurun.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.