Kızarmış Dondurma Tarifi

Kızarmış Dondurma Tarifi

Biraz değişiklik isteyenlere önerimiz kızarmış dondurma tarifi. Yaz aylarında serin serin yiyebileceğiniz kızarmış dondurma nasıl yapılır?

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Dondurma kaşığıyla 6 top dondurmayı hızlıca pişirme kağıdı serilmiş bir kaba yerleştirin ve derin dondurucuda 1 saat dondurun.
  • 2
    Yulaf, tarçın, badem, amarant ve antep fıstığını bir kasede karıştırın. Dondurma toplarını bu karışıma bulayıp, yeniden derin dondurucuda 1 saat dinlendirin.
  • 3
    Yumurtaları sütle çırpın. Dondurmaları buzluktan çıkarıp önce yumurtalı karışıma, sonra yulaflı karışıma bulayın ve kızgın ayçiçek yağında kızartın.
  • 4
    Benmari usulü eritilmiş çikolata ile birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...