Güveç kabının dibine eti yerleştirin. Derin bir kasede kuşbaşı doğranmış kabak, havuç, patates, domates, biber salçası, arpacık soğan, sıvıyağ, tuz, karabiber ve pulbiberi karıştırın. Bu karışımı etlerin üzerine boşaltın. Patlıcanları alacalı soyup, acısını almak için tuzlu suda 15 dakika bekletin. Suyunu süzüp, iyice kurulayın. Daha sonra dörde bölün ve sebzeli karışımın üzerine dizin. Güvecin ağzını alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 2 saat pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.