PATLICANLARI közleyin. Kabuklarını soyup, soğutun. Patlıcanlar soğuduktan sonra küçük küçük doğrayın. Sarmısakları dövün. Sarmısakları süzme yoğurda ekleyin. Patlıcanlarla karıştırıp, bir kapta ısıtın. Kıymayı tuz ile karıştırarak yoğurun. Şişlere geçirip, pişirin. Hazırlanan patlıcanlı sosu etlerin üzerine dökün. Pulbiberi 1 çorba kaşığı tereyağında soteleyin. Bunu da Alinazik'in üzerine gezdirip, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.