Biftekleri soya sosu ile ovup bir kaba alın. Üzerine sarmısak ve zencefil ekleyip bir gece marine edin. Biftekleri rulo yapıp kalın bir iple bağlayın. Kızgın yağda kızartın ve yağının süzülmesi için kağıt havlu üzerinde bekletin. Geniş bir tencerede sarmısak, zencefil ve yemeklik doğranmış soğanı kavurun. Üzerine şarabı ekleyip karıştırın. ‹stiridye sos, tavuk suyu ve siyah sirkeyi ekleyip kaynatın. Üzerinde oluşan tabakayı alın. Biftekleri fırın tepsisine alıp üzerine et suyu gezdirin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında gevrek hale gelinceye kadar pişirin. Biftekleri et suyundan alın. Pişirme suyunun yarısına kişniş kökü, kuş gözü biberi ve demir hindi ekleyip kaynatın. Ateşten alıp süzün. Etleri servis tabağına alın. Etin kenarlarına sostan gezdirin. Yeşil salata eşliğinde servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.