Çoban Kavurma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Et, soğan ve domatesleri kuşbaşı doğrayın. Tereyağını sac tavada eritip etleri ilave edin ve suyunu bırakmaması için, yüksek ateşte karıştırarak kavurun. Etlerin pişmesine yakın, doğradığınız soğan, sarmısak ve mantarları ilave edin. Soğanlar pişince domates ve biberleri ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp karıştırın. Domatesler diriliklerini kaybedene kadar pişirin. Sac tavayı ocaktan alıp üzerine kekik serpin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL