Sefer kitel, tuz ve kişnişi bir kaba alın. Üzerini geçecek kadar soğuk suyu azar azar ekleyerek yaklaşık 20 dakika iyice yoğurun. Harçtan fındık büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. 6 su bardağı suyu tencereye alıp kaynatın. Kuşbaşı doğranmış elmaları, ardından köfteleri ekleyip, köfteler tencerenin üzerine çıkana dek pişirin. Ayrı bir tencerede yoğurt, yumurta ve sütü karıştırın. Ocağa koyun. Elmalı köftenin suyundan azar azar ekleyip ocağın altını açın. Yoğurtlu karışım ısınınca ocaktan alıp, elmalı köftelerin üzerine boşaltın. Üzeri için yemeklik doğranmış soğanı ayçiçeği yağında yumuşayana dek pişirin. Pul biber ekleyip, tuzunu ayarlayın ve karıştırın. Yemeğin üzerine gezdirip, sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.