Etli Bakla

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BAKLAYI yıkayıp 3 cm uzunluğunda doğrayın. Tereyağını bir tencereye alıp yemeklik doğranmış soğan ve eti üzerine ilave edin. Et, suyunu salıp yeniden çekene dek kavurun. Daha sonra baklayı ve salçaları tencereye katın. Karıştırarak 5 dakika kavurun. Baklanın üzerini geçecek kadar sıcak su ve tuz ilave edin. Kısık ateşte yemeğin suyunu kontrol ederek ve eksilirse su ilave ederek et ve bakla yumuşayana dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.