ETİ tencereye alın. Suyunu salıp yeniden çekene dek kavurun. Üzerine, salça ve su ekleyip, arada karıştırarak25 dakika haşlayın. Eti tepsiye alıp, tuzunu ayarlayın. Eti pişirdiğiniz suyun yarısını üzerine gezdirip, pirinci serpiştirin. Üzeri için yumurtaları çırpın. Yoğurt ve un ekleyip karıştırın. Karışımı, tepsideki etin üzerine her tarafına eşit gelecek şekilde dökün. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında, yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.