Sos için kırmızı soğanı halka şeklinde dilimleyin. Halkaları birbirinden ayırın. Teflon tavada çok az sıvı yağ ekleyerek, hafifçe yumuşayıncaya kadar soteleyin. Soğanların üzerine 1 su bardağı balzamik sirkeyi ekleyin. Sirke yarı yarıya azalana dek kaynatın. Başka bir tencerede mısır özü yağında unu pembeleştirin. Et suyunu azar azar ve sürekli karıştırarak, ilave edin. Şeker ve tuzu ekleyin. Karışımı süzgeçten geçirerek, başka bir kaba aktarın. Önceden hazırladığınız kırmızı soğanlı balzamik sirkeyi süzerek, ekleyin. Sosa tuzsuz tereyağı ekleyerek, bir kenarda bekletin. Temizlenmiş bonfileyi Sos için kırmızı soğanı halka şeklinde dilimleyin. Halkaları birbirinden ayırın. Teflon tavada çok az sıvı yağ ekleyerek, hafifçe yumuşayıncaya kadar soteleyin. Soğanların üzerine 1 su bardağı balzamik sirkeyi ekleyin. Sirke yarı yarıya azalana dek kaynatın. Başka bir tencerede mısır özü yağında unu pembeleştirin. Et suyunu azar azar ve sürekli karıştırarak, ilave edin. Şeker ve tuzu ekleyin. Karışımı süzgeçten geçirerek, başka bir kaba aktarın. Önceden hazırladığınız kırmızı soğanlı balzamik sirkeyi süzerek, ekleyin. Sosa tuzsuz tereyağı ekleyerek, bir kenarda bekletin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.