Hurmiye

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Geniş bir tavaya 2 çorba kaşığı tereyağını alıp kızdırın. Üzerine tuzlanmış eti koyup, kavurun. Daha
    sonra yağını süzerek bir tabağa aktarın. Tavada kalan yağa ceviz, su ve kızılcık suyu ekleyin. Bir-iki taşım
    kaynattıktan sonra kavurduğunuz eti ilave edin. Kapağını kapatıp çok kısık ateşte 45 dakika pişirin. Kuru erikleri 10 dakika ılık suda bekletin. Suyunu süzüp yemeğe ekleyin. 10 dakika daha kısık ateşte pişirip, ocaktan alın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.