İŞKEMBEYİ temizledikten sonra kare kesecikler halinde kesin. Buğday ve nohutu bir gece suda beklettikten sonra içine kıyma ve soğanı katıp yoğurun. Pulbiber, karabiber, kimyon ve tuzu ilave ederek yoğurmaya devam edin. Harcı işkembelerin içine doldurup açık olan ağzını dikin. Su dolu tencereye kemik, soğan ve limonu ilave edip kaynatın. İçine işkembeleri atıp tencerenin ağzı kapalı olarak önce harlı ateşte daha sonra kısık ateşte 4 saat pişirin. İster sulu ister sade şekilde sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.