İNCE doğranmış soğanları kavurun. Fıstığı ve pirinci ilave edin. Biraz çevirdikten sonra kişniş, tuz, karabiber ve ince doğranmış ciğeri ilave ederek, bir su bardağından az kaynar suyu koyun. Suyunu çekince ateşten alın. Kıyılmış maydanozu ekleyin. Kaburgayı yıkayın. Üst yağ tabakası ile et kabakasının arasını bıçakla açarak hazırlanan içi doldurun. Kenarlarını yorgan iğnesi ve ipliğiyle dikerek yayvan bir tencereye yerleştirin ve orta ateşte pişirin. Pişen kaburga dolmasını süte batırıp, tereyağında kızartın. Pilav için pirinçleri sıcak tuzlu suda bir saat bekletin. Tereyağını tencereye alın. Pirinci kavurun. Nohut, kişniş, tuz ve karabiberi ekleyin. 3 su bardağı sıcak suyu koyun. 2 tablet etsuyunu ve portakal suyunu ekleyin. Suyunu çekince ateşten alın. Üzerine temiz bir bez örterek, 1 saat bekletin. Brüksel lahanalarını haşlayın. Pilav üzerine kaburga dolması ve brüksel lahanası yerleştirerek, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.