Nohutu akşamdan ıslatın. Ertesi gün bol suda haşlayın. Bu arada haşlanırken içine çok az karbonat atın. Kabukların çıkması için piştikten sonra soğuk su ile yıkayın. Kabuklarını çıkarın. Sarmısak, tahin ve limon suyuyla birlikte robotta karıştırın. Bu arada etleri tereyağında soteleyin. Fazla kızarmadan tuz ve toz kırmızıbiber ekleyin. Servis tabağına umusu alın. Üzerine etleri koyup, yağda kavrulmuş dolmalık fıstıkla süsleyin. Servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.