SOĞANI yemeklik doğrayıp, sarmısağı kıyın. Yapışmaz yüzeyli tavaya alıp üzerine küp doğranmış mantarlarıekleyin. İyice kavurup, kenara alın. Yapışmaz yüzeyli ayrı bir tavada küp doğranmış ciğeri soteleyin. Başka biryapışmaz yüzeyli tavada küp doğranmış tost ekmeğini kavurun. Tüm malzeme soğuyunca hepsini karıştırın. Kıyılmış maydanoz ekleyip harmanlayın. Bıldırcınların kemiklerini ayıklayıp, içini temizleyin. Hazırladığınız harcı bıldırcınların içine pay edin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 13 dakika pişirin. Ratatouille sebzeli kuskus için soğanı ve sarmısağı kıyın. Tencereye alıp, üzerine sırasıyla kıyılmış sarı-kırmızı biber, doğranmış patlıcan, kabak ve domatesi ilave edin. 1-2 dakika soteleyip, kuskusu ekleyin. Tavuk suyunu katıp, kuskus suyu çekene dek pişirin. Ocaktan alıp, tuz ve karabiber ekleyin. Harmanlayıp kenara alın. Erik pestili sos için erik pestilini yapışmaz yüzeyli tavada eritin. Üzerine tavuk suyunu ekleyin. Son olarak tereyağını ilave edip ocaktan alın. Kuskusu servis tabağına alın. Üzerine bıldırcınları yerleştirin. Erik pestili sos ile servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.