Kıymalı Patates

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATATESLERİN kabuklarını soyup elma dilimi şeklinde doğrayın. Kıymayı bir tencereye alıp, suyunu salıp yeniden çekinceye dek kavurun. Üzerine tereyağı ve yemeklik doğranmış soğan ilave edin. Soğanın rengi dönünce, salça, tuz ve kabukları soyulduktan sonra küp doğranmış domates ilave edin. Patatesleri tencereye ekleyip kapağını kapatın. Kısık ateşte ara sıra tencereyi sallayarak 10 dakika pişirin. Daha sonra suyu ekleyip patatesler yumuşayana kadar pişirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.