Kremalı Biftek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Biftekleri ızgarada arkalı önlü kızartın. Havuç ve brüksellahanalarını hafifçe haşlayın. Havuçları irice doğra-yın. Diğer taraftan sıvıyağı tencereye alıp piyazlık doğradığınız soğanları pembeleşene kadar kavurun. Üzerine sırasıyla mantarları, havuçları, brüksellahanalarını ve mısırları ekleyin. Hardal ve tuzu ilave edip sote edin. Kızarmış biftekleri de tencereye yerleştirin. 1-2 dakika pişirdikten sonra, suyla açtığınız kremayı yemeğin üzerine gezdirin. Bir taşım kaynatın. Pulbiber serpip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.