Kuzu Tandır

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Havuç ve kabakları küp doğrayın ve derin bir tepsiye koyun. Üzerine kuzu kollarını yerleştirin. Yemeğin üzerini örtecek kadar soğuk su ilave edin. Tane karabiber, defne yaprağı, kekik, sarmısak, tereyağı veya margarin ile tuzu ekleyin. Ocağa oturtup pişmeye bırakın. Su kaynadıktan bir-iki dakika sonra ocaktan alıp, üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat 15 dakika pişirin. Eti dilimleyerek servis tabağına alın. Üzerine tepside kalan yemek suyundan gezdirin. Pilav ve haşlanmış sebze eşliğinde servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.