Kuzu kolu yağlarından ve sinirlerinden ayırdıktan sonra fırın tepsisine yerleştirin. Tepsinin içini kuzu eti hizasında su ile doldurun ve bıçak ile et üzerinde ufak delikler açıp, karabiber tanelerini yerleştirin. Defne yaprağı ve kıyılmış soğanı da tepsiye yerleştirdikten sonra, önceden ısıtılmış 150 derece fırında 3 saat pişirin. Közlenmiş domates, sivri biber, soğan ve pilav eşliğinde servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.