Bulguru suyla ıslatıp 15 dakika bekletin. Diğer malzemeleri ekleyerek iyice yoğurun. Fındık büyüklüğünde parçalara bölüp yuvarlayın. Makarna haşlar gibi kaynar suya atıp haşlayın. Suyunu süzdükten sonra tabağa alın. Üzerine yoğurdu gezdirin. Tavada tereyağını eritip nane ekleyin. Toz kırmızıbiber ekleyip karıştırın. Bu karışımı da yoğurdun üzerine döküp servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.