Pekmezli Kuzu Gerdan
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TEREYAĞINI bir tavada eritip kuzu gerdanları önlü arkalı kızartın. Daha sonra bir tencereye aktarın. Soğanları
piyazlık doğrayıp tavada kalan tereyağında rengi dönene kadar kavurun. Üzerine pekmez, tarçın, yenibahar ve tuz
ekleyin. Bir iki çevirin ve etin üzerine dökün. Tencereye kuzu gerdanların üzerini geçecek kadar sıcak su ilave
edin. Kapağını kapatın ve azaldıkça su ekleyerek et yumuşayana kadar pişirin. Kekik ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL