Pırasa Kalyesi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PIRASALARI temizleyip 2 cm boyunda verev olarak kesin. Eti düz bir tencereye alıp, suyunu salıp yeniden çekinceye kadar kavurun. Üzerine tereyağı ve ince kıyılmış soğan ilave edin. Soğanın rengi dönene kadar ara sıra karıştırarak kavurun. Etli harcı tencerenin ortasına toplayın. Doğradığınız pırasaları etrafına dizin. Üzerine et suyu, koruk ekşisi, tuz ve pulbiber ilave edin. Tencerenin kapağı kapalı olarak kısık ateşte etler yumuşayana kadar pişirip servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.