Tereyağının yarısını düdüklü tencereye alıp kızdırın ve eti ekleyin. Kapağı açık olarak karıştırmadan 5-6 dakika mühürleyin. Daha sonra karıştırın ve diğer kısımlarını da 5-6 dakika mühürleyin. Üzerine maden suyu, tuz ve karabiber ekleyip tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte düdüğü çıkana kadar pişirin. Düdüğü çıktıktan sonra 10 dakika daha pişirin. Servis etmeden önce üzerine kalan tereyağını ekleyip şöyle bir çevirin. Dereotu ile süsleyip sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.