Prenses Tacı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ZEYTİNYAĞINI, 1 diş dövülmüş sarmısak, kekik ve tuzla karıştırın. Pirzolanın her tarafına bu karışımı sürün. Buzdolabında 6 saat dinlendirin. Daha sonra pirzolanın iki ucunu birleştirip mutfak ipiyle bağlayın ve taç şekline getirin. Pirzolanın kemikli uç kısımlarını, yanmaması için tek tek alüminyum folyo ile sarıp bir tepsiye koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45 dakika pişirin (tepside biriken suyu ara sıra etin üzerine kaşıkla dökün). Diğer taraftan patatesleri tuzlu suda haşlayıp suyunu süzün ve ikiye bölün. Bir tavaya 1 çorba kaşığı tereyağı koyup, üzerine verev doğranmış pırasa, patates, dövülmüş sarmısak, 2 dal kıyılmış maydanoz veayarlayıp, pırasa
    yumuşayana kadar sote edin. 4Kuzu tacı servis tabağına alıp alüminyum folyoları çıkarın. Etrafına sote ettiğiniz sebzeleri yerleştirin. Orta kısmını maydanoz, dereotu, defne yaprağı ve kiraz domatesle süsleyip servis yapın. pulbiber ekleyin.Tuzunu

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.