ZEYTİNYAĞINI, 1 diş dövülmüş sarmısak, kekik ve tuzla karıştırın. Pirzolanın her tarafına bu karışımı sürün. Buzdolabında 6 saat dinlendirin. Daha sonra pirzolanın iki ucunu birleştirip mutfak ipiyle bağlayın ve taç şekline getirin. Pirzolanın kemikli uç kısımlarını, yanmaması için tek tek alüminyum folyo ile sarıp bir tepsiye koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45 dakika pişirin (tepside biriken suyu ara sıra etin üzerine kaşıkla dökün). Diğer taraftan patatesleri tuzlu suda haşlayıp suyunu süzün ve ikiye bölün. Bir tavaya 1 çorba kaşığı tereyağı koyup, üzerine verev doğranmış pırasa, patates, dövülmüş sarmısak, 2 dal kıyılmış maydanoz veayarlayıp, pırasa
yumuşayana kadar sote edin. 4Kuzu tacı servis tabağına alıp alüminyum folyoları çıkarın. Etrafına sote ettiğiniz sebzeleri yerleştirin. Orta kısmını maydanoz, dereotu, defne yaprağı ve kiraz domatesle süsleyip servis yapın. pulbiber ekleyin.Tuzunu