Öncelİkle incikleri yağsız tavada hafifçe kızartın. Daha sonra tencereye alıp, tuz ve karabiber ekleyerek haşlayın. Ayrı bir yerde ıspanak püresi için, ıspanağı ayıklayıp haşlayın. Çok az karbonat ekleyin. Daha sonra ıspanağı süzüp, suyun altında yıkayarak yapraklarını sıkın. İncecik kıyın. Küçük bir tencereye, un ve margarini alıp kavurun. Sütü ekleyin (malzemelerden biri az gelirse miktarını arttırabilirsiniz). Kaşar peyniri, tuz ve karabiber ilave edin. 15 dakika pişirin. Ayrı bir yerde patates püresini hazırlayın. Bunun için, 1 kg patatesin kabuklarını soyup, doğrayın. Suyunu ekleyip, tuz katın. 15 dakika pişirin. Fazla suyunu süzüp, mikserden geçirin. Kaşar peyniri, tereyağı ve süt ilave edip püre yapın. Haşlanan kuzu inciği, patates ve ıspanak püresi ile servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.