Etin iyice kızarmasını sağlamak için etrafındaki ince zarı çıkarmadan tuzla iyice ovun. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya alarak her tarafını kendi yağında kızartın. Daha sonra eti düdüklü tencereye koyun. Salçayı 3 su bardağı su ile açın ve üzerine ekleyin. Bir buçuk saat pişmeye bırakın. Diğer taraftan kiraz domates dolmalarını hazırlamak için, domateslerin içlerini çıkarıp kenara alın. Brokolileri bir kaba alıp üzerine sarmısak ve tuz ilave edip ezin. Domateslerin 5 tanesinin içini bu harçla doldurun. Bir tavada sıvıyağı kızdırıp ince kıyılmış soğan ve ıspanağı kavurun. Tuz ve karabiber ekleyip, kalan domatesleri de bu harçla doldurun. Pişen rostoyu servis tabağına alıp dilimleyin. Haşlanmış sebze ve domates dolmalarıyla servis edin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.