Tüm sebzeleri ve taze sarımsağı irice doğrayın. Maydanoz sapı, kekik ve tarhunu bir demet haline getirip, mutfak ipiyle bağlayın. Derin Tencere'yi ocakta ısıtın. Eti tencereye koyup, hiç yağ koymadan suyunu salıp çekene dek karıştırarak kavurun. Doğranmış sebzeleri taze baharat demetini, tane karabiber ve tuzu üzerine ekleyin. Zeytinyağını gezdirip, karıştırın ve ocaktan alın. Yemeğe hiç su eklemeden, Tencere'nin kapağını kapatıp, önceden ısıtılmış 200 derece fırına koyun. 40-45 dakika pişirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.