Sebzeli Et

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ETİ 1 su bardağı su ile birlikte düdüklü tencereye alın ve 15 dakika pişirin. Daha sonra bir kevgir yardımıyla suyunu süzün ve kaseye alın. Bir tencerede tereyağını eritin ve eti ilave edin. Kekik, tuz ve karabiber ekleyip 1-2 dakika çevirdikten sonra ocağın altını kapatın. Düdüklüde pişirdiğiniz etin suyuna 1 su bardağı daha su ekleyip bezelye, küp doğranmış havuç ve patatesi haşlayın. Suyunu süzün ve bir kaseye alın. Haşlanmış sebzelerin yarısını ete ekleyin ve karıştırın. Sebzeli eti yuvarlak bir kabın içine bastırarak yerleştirin. Kabı servis tabağının ortasına ters çevirip çıkarın. Kalan sebzeleri etin etrafına yayın. Et suyundan sebzelerin üzerine gezdirin. İnce kıyılmış dereotu ile süsleyerek sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.