1 kg kuşbaşı kuzu eti
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım kg arpacık soğan
3 su bardağı sıcak su, tuz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
Bir tutam karabiber
Sıvı yağı bir tencereye alıp etleri üzerine ekleyin ve etler suyunu salıp yeniden çekinceye kadar kavurun. Daha sonra arpacık soğanları ilave edip, soğanlar pembeleşene kadar kavurmaya devam edin. Suyu, karabiber, pul biber, kekik ve tuzunu ekleyip, orta ateşte 25- 30 dakika pişirin. Kekik ve pul biber serperek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.