KUZU gerdanları bir fırın kabına alın. Üzerine süt, sıvıyağ, soğan, tane biber, kekik ve tuzu ilave edin. Kabı
alüminyum bir folyo ile kapatarak buzdolabında 1 saat bekletin. Daha sonra kabı önceden ısıtılmış 250 derece fırına verin. Üzeri kapalı olarak 45 dakika pişirin. Diğer taraftan bademleri 2-3 dakika haşlayıp kabuklarını soyun ve yapışmaz yüzeyli bir tavada kavurun. Dolmalık fıstıkları da aynı şekilde kavurun. Etler piştikten sonra servis tabağına alıp üzerine kavrulmuş badem ve fıstıkları serpin. Kiraz domates ve kekik yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.