İRİ parçalara bölünmüş tavşan etini tavaya alıp, zeytinyağı ve tereyağı ile birlikte orta ateşte soteleyin. Fesleğen, biberiye, tarhun ve kekik ekleyip, baharat kokuları yoğunlaşana dek pişirin. Doğranmış soğan, bütün sarmısak ve ciğeri ilave edip 5 dakika pişirin. Etleri tavadan alıp, una bulayın ve yeniden tavaya yerleştirin. Rengi dönene dek önlü-arkalı pişirin. Et suyu ekleyip, 10 dakika pişirin. Elma dilimi patates ve iri doğranmış havuçları ilave edin ve 10 dakika daha pişirin. Mantar, domates sos, soya sosu ekleyip, tencerenin kapağını kapatın. 20 dakika pişirin. Ocaktan alıp, krema ilave edin. Pilav ve haşlanmış sebzelerle servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.