Kuzu inciği sudan geçirip, tuz ve karabiber serpin. Bir tencereyi ocağa oturtup 4-5 saniye ısıttıktan sonra, etleri içine koyun. Çevirerek 5 dakika pişirin. Margarin ekleyip, 5 dakika daha pişirin. Soğanı rendeleyin ve havucu birkaç parçaya bölerek ete ekleyin. Dövülmüş sarmısak ve suyu da ekleyin. 45 dakika tencerenin kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişmeye bırakın. Ocaktan indirmeye 10 dakika kala, zeytinleri ekleyin. Maydanozla süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.