Muzlu Ekmek

Olgun muzların doğal tatlılığıyla zenginleşen bu muzlu ekmek, hem kahvaltıda hem de çay saatinde ideal bir seçenek.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Geniş bir kapta un, maya, süt, tereyağı, pekmez ve tuzu iyice yoğurun. İrice doğranmış muz ekleyip yoğurmaya devam edin. Üzerini bezle kaplayıp, mayalanması için oda sıcaklığında, yaklaşık 1 saat dinlendirin.
  • 2
    Harnup pekmezini su ile karıştırıp ekmeğin üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 0-25 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.