Yumurtaları pudra şekeri ile çırpın. Kabartma tozunu ilave edin. Margarini eritip yumurtalı karışıma ekleyip tekrar karıştırın. Üzerine yoğurdu ekleyin. Son olarak unu ilave ederek karıştırın. 20 cm çapında yağlanmış kek kalıbına hamuru dökün.
Armutların kabuklarını soyun. Çekirdeklerini çıkartıp dilimleyin. Kekin üzerine armutları yerleştirin. 200 derece fırında, altın rengi alana kadar 40- 45 dakika pişirin.
Fırından çıkarıp armutların üzerine marmelat sürün. Soğuduktan sonra file bademle süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.