Yumurtaların akını ve sarısını ayırın. Akları köpük olana dek mikser yardımıyla çırpın ve kenara alın. Ayrı bir yerde yumurta sarıları ve mascarpone peynirini çırpın. Nişasta ekleyip çırpmaya devam edin. Ilık çikolatayı ilave edip çırpın ve ardından yumurta akını ekleyip, spatula yardımıyla alttan üste havalandırarak hafifçe karıştırın.
Küçük boy baton kek kalıbını pişirme kağıdı ile kaplayıp, karışımı içine dökün. Tüm kek kalıbını alüminyum folyo ile kaplayıp, fırın tepsisine yerleştirin. Tepsiye kek kalıbının yarısına kadar su ilave edip, önceden ısıtılmış 160 derece fırında 20 dakika pişirin. Isıyı 140 dereceye düşürüp 20 dakika daha pişirin. Fırının içinde 10 dakika dinlendirip, üzerine eritilmiş beyaz çikolata gezdirin. Dilediğiniz meyvelerle süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.