Oda sıcaklığındaki yumurtaları toz şekerle birlikte çırpın. Su, sıvı yağ ve limon suyunu ekleyip tekrar çırpın.Un ve kabartma tozunu eleyin. Vanilyayı ekleyip iyice karıştırın. Hamuru yağlanmış kek kalıbına yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 30-35 dakika içini çekene kadar pişirin.
Diğer taraftan çikolata sos için bitter çikolatayı vanilya ve suyla birlikte cam veya porselen bir kaba alın. Benmari usulü eritin. Kek soğuduktan sonra üzerine çikolata sosu gezdirin. Kıyılmış fındıkla süsleyin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.