Karamelize edilmiş ananaslı ve kremalı kek
Tropikal lezzetin tatlı dokunuşu...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Önce yumurta ve şekeri iyice çırpın. Sırayla süt, ayçiçek yağı ve hindistan cevizi ekleyip çırpmaya devam edin. En son kuru malzemeleri ilave edin.
-
2
Küp küp doğranmış ananasları ilave edip karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş kilitlenebilir kalıba sıcak karameli dökün. Dilimli ananasları dizin ve üzerine hemen hamuru dökün.
-
3
170 derece fırında pişirin üzeri çabuk kızarırsa folyo kağıdı ile üzerini kapatın. Kek pişip ılıdıktan sonra servis kabına kalıptan ters çevirin.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL