Derin bir kabın içinde yumurta ve toz şekeri çırpıcı ile çırpın. Tereyağı ve çay ilave edip, çırpmaya devam edin. Ayrı bir kaseye unu eleyip, üzerine ceviz, kakao, tarçın, vanilya, kabartma tozu, toz karanfil ve tuz ekleyip, karıştırın. Kuru karışımı yumurtalı harcın içine katarken bir yandan da karıştırmaya devam edin. Yağlanmış baton kek kalıbına boşaltın ve üzerini spatula ile düzeltin.
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 50 dakika fırının kapağını açmadan pişirin. Soğuduktan sonra ters çevirip, kalıptan servis tabağına çıkarın. Dilimleyerek, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.