Kupta Pişmeyen Limonlu Cheesecake Tarifi

Kupta Pişmeyen Limonlu Cheesecake Tarifi

Kupta pişmeyen limonlu cheesecake tarifi ile misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlıya bilirsiniz. Kupta pişmeyen limonlu cheesecake nasıl yapılır detayları da yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bisküvi ve bademleri mutfak robotuna alıp çekin. Geniş bir kaba aktarıp eritilmiş tereyağı ile karıştırın.
  • 2
    Servis kuplarına 1'er yemek kaşığı bisküvi ekleyip su bardağının tabanı ile bastırarak bisküviyi sıkıştırın ve kenara alın.
  • 3
    Kremayı mikser yardımıyla 2-3 dakika çırpın. Üzerine azar azar pudra şekeri ekleyerek çırpmaya devam edin. Peynir, süzme yoğurt ve limon kabuğu rendesini ekleyip homojen bir karışım olana kadar çırpın.
  • 4
    Karışımı kuplara paylaştırın. Limon sos için, limonun suyunu sıkıp bir sos tenceresine alın. Üzerine kalan malzemeyi ilave edip zerdeçal ve nişastanın tamamen çözünmesi için iyice karıştırın.
  • 5
    Ocağa oturtup kaynayıp koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Sıcakken kuplara paylaştırın ve oda sıcaklığına gelene dek bekletin.
  • 6
    Daha sonra buzdolabına kaldırıp iyice soğutun. Meyve ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...