Kupta Pişmeyen Limonlu Cheesecake Tarifi
Kupta pişmeyen limonlu cheesecake tarifi ile misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlıya bilirsiniz. Kupta pişmeyen limonlu cheesecake nasıl yapılır detayları da yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bisküvi ve bademleri mutfak robotuna alıp çekin. Geniş bir kaba aktarıp eritilmiş tereyağı ile karıştırın.
-
2
Servis kuplarına 1'er yemek kaşığı bisküvi ekleyip su bardağının tabanı ile bastırarak bisküviyi sıkıştırın ve kenara alın.
-
3
Kremayı mikser yardımıyla 2-3 dakika çırpın. Üzerine azar azar pudra şekeri ekleyerek çırpmaya devam edin. Peynir, süzme yoğurt ve limon kabuğu rendesini ekleyip homojen bir karışım olana kadar çırpın.
-
4
Karışımı kuplara paylaştırın. Limon sos için, limonun suyunu sıkıp bir sos tenceresine alın. Üzerine kalan malzemeyi ilave edip zerdeçal ve nişastanın tamamen çözünmesi için iyice karıştırın.
-
5
Ocağa oturtup kaynayıp koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Sıcakken kuplara paylaştırın ve oda sıcaklığına gelene dek bekletin.
-
6
Daha sonra buzdolabına kaldırıp iyice soğutun. Meyve ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL