Mereng Cupcake
Kahvenin yanında bayıldığımız kekleri küçülttük, üzerine marshmallow görünümünde, köpük gibi hafif bir mereng krema kondurduk.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurta akını mikserin düşük devrinde çırpmaya başlayın. Sirke ve krem tartar ekleyip yüksek devirde 4-5 dakika kabarana dek çırpın.
-
2
Bal ilave edip hafifçe karıştırın. Daha sonra krema sıkacağına doldurup cupcake kalıplarının içlerine yuvarlaklar çizerek sıkın.
-
3
Önceden ısıtılmış 100 derece fırında 2 saat pişirin ve sürenin sonunda soğumaya bırakın. Dilediğiniz meyvelerle süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL