Çikolata ve sütü bir kaba koyup benmari usulü eritin ve ılınması için kenara alın. Tereyağı ve toz şekeri bir kaba alıp iyice kabarana kadar çırpın. Yumurtaları teker teker ilave ederek çırpmaya devam edin. Ilınan çikolatayı da karışıma ekleyin. Elenmiş un, kakao, tuz ve kabartma tozunu da ilave ettikten sonra tüm malzemeyi karıştırın. Bir kaşıkla kağıt kek kalıplarının yarısına gelecek şekilde karışımı paylaştırın.
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında kontrol ederek pişirin (pişip pişmediğini anlamak için kürdan batırın, kürdan temiz çıkıyorsa pişmiş demektir). Soğuması için kenara alın.
Süt reçeli için süt, toz şeker ve tuzu çok ağır ateşte 2 saat pişirin. Karamel kıvamına gelince ocaktan alın ve soğutun. Sıkma torbasına doldurun ve soğuyan cupcakelerin ortalarına oyarak doldurun (üzerini süslemek için bir kısmını ayırın).
Krema için, kremayı kaynama noktasına gelene kadar ısıtın. Beyaz çikolatayı ilave edip karıştırın. Soğuması için buzdolabında 1 saat bekletin ve mikserle çırpın. Sıkma torbasına doldurun ve cupcake'lerin üzerine şekil vererek sıkın. Kalan süt reçeli ile kremanın üzerini süsleyin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.