Üç Katlı Çikolatalı Krem Kek

Üç Katlı Çikolatalı Krem Kek

Fındıklı, ballı, vanilyalı ve üç katlı harika bir lezzet! İşte üç katlı çikolatalı krem kek tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Alt kat için fındığı iri kalacak şekilde robottan geçirin. Üzerine bal, kakao ve vanilya ekleyip karıştırın. 3 cm çapındaki silikon muffin kalıplarına paylaştırın ve üzerilerini kaşığın tersi ile düzeltin.

  • 2

    Kajulu kat için kajuyu robottan geçirip toz haline getirin. Bal, su, vanilya ve kakao ekleyip karıştırın. Kalıptaki karışımın üzerine paylaştırın ve donması için derin dondurucuda 1 saat bekletin.

  • 3

    Üzeri için çikolatayı benmari usulü eritin ve içine krema katıp karıştırın. Çay kaşığı ile yağlı kağıt üzerine yuvarlak parçalar bırakın ve üzerlerine toz fındık, kaju ve renkli şekerler serpin.

  • 4

    Sertleşmesi için buzdolabında 2 saat bekletin. Kalıpta donan tatlıları çıkarın ve üzerine yuvarlak çikolata parçalarını yerleştirip servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...