Nohut Çerezi

Sağlıklı ve pratik atıştırmalık arayanlar için nohut çerezi tarifimiz.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Nohudu geniş bir kaba alıp üzerine kalan malzemeyi ilave edin. İyice harmanlayıp, pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında kıtırlaşana kadar yaklaşık 30-40 dakika pişirin. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.

  • 2

    SOFRA SIRLARI

    *Bu çerezi uzun süre kilerinizde beklemiş, bayatlamış nohuttan da yapabilirsiniz. Nohudu akşamdan bol su ile dinlendirin. Ertesi gün suyunu süzüp yukarıdaki tarifi uygulayın.

    *Hazırladığınız çerezi kapaklı cam bir kavanozda saklayabilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.