Elmayı ince dilimler halinde doğrayıp bir kaseye alın. Üzerine tarçın ve pekmezi ekleyin. Hurmaların çekirdeklerini çıkarıp, küp şeklinde kesin ve kaseye ilave edin. Blenderde iyice ufalanmış ekmek kırıntısını katıp harmanlayın.
Daha sonra 10 dakika dinlendirin. 1 adet baklavalık yufkanın üzerine fırça yardımıyla zeytinyağı sürün. Dörde katlayıp yağlanmış porsiyonluk krem karamel kabına yerleştirin. Ortasına elmalı harcın ¼'ünü koyup yufkanın kenarlarını üstte bir araya getirin ve hafifçe kıvırarak bohça şekline getirin.
Kalan baklavalık yufkaları da aynı şekilde hazırlayıp, önceden ısıtılmış 160 derece fırında 10 dakika pişirin. Orman meyvelerinin yarısını küçük bir sos tenceresine alıp, hafif suyunu bırakana kadar karıştırarak pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.