Kedidili Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Çırpma kabına tereyağını alın. Üzerine, pudra şekerini ekleyin. Özleşene ve tereyağı beyaz bir renk alana dek (yaklaşık 10 dakika) çırpın. Bu şekerli tereyağına, yumurtaları teker teker ekleyerek çırpmaya devam edin.
-
2
Yumurtalarla yağ özdeşleştikten sonra, elenmiş unu ekleyin. 1 kahve kaşığı vanilyayı ilave edin. Çok fazla yoğurmamaya özen gösterin. Hazırladığınız hamuru, kurşun kalem kalınlığında duyu olan bir sıkma torbasına doldurun. Fırın tepsisine 3 cm arayla ve parmak uzunluğunda sıkın. Orta ısılı fırında, üzerleri çok hafif pembeleşene dek pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL