Kepekli Kurabiye

Kepekli Kurabiye

Leziz ve düşük kalorili kepekli kurabiye tarifi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Derin bir kasede yumurta akı ve toz şekeri çırpın. Margarin, kabartma tozu, vanilya, tarçın, ceviz veya fındığı ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırın. Azar azar un ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın.

  • 2

    Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Avucunuzun içinde yuvarlayıp, üzerine hafifçe bastırın. Tüm parçaları aynı şekilde hazırlayın. Yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...