Pirinç Patlaklı, Çikolatalı Yılbaşı Kozalakları
Pirinç patlaklarının çıtırlığı ve çikolatanın enfes lezzetiyle hazırlanan bu kozalaklar, yılbaşı sofralarınızın yıldızı olacak. Hem keyifli hem unutulmaz bir tat!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derin bir kapta damla çikolatayı ve tereyağını birlikte benmari usulü eritin.
-
2
Sırasıyla keçiboynuzu özü, ham kakao ve pirinç patlağını ilave edin ve karıştırın.
-
3
Limon sıkacağının üçgen iç kısımlarına karışımı doldurun ve bir tepsiye ters çevirin. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın.
-
4
Kozalak şeklini almış pirinç patlaklarının üzerine birer adet frambuaz yerleştirin.
-
5
Derin dondurucuda 1saat dinlendirin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL