Buğdaylı Ve Kuru Domatesli Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
AKŞAMDAN ıslattığınız aşurelik buğdayı, üzerini geçecek kadar soğuk su ilavesiyle haşlayıp süzün. Kuru domatesleri ikiye bölüp zeytinyağında birkaç saat bekletin. Makarnayı üzerinde belirtilen süre kadar haşlayın. Süzüp servis tabağına aktarın. Diğer taraftan kıymayı bir tavaya alın ve suyunu salıp yeniden çekinceye dek kavurun. Üzerine kuru domates (zeytinyağı ile birlikte), kıyılmış soğan, aşurelik buğday, tuz, karabiber ve kimyonu ilave edin. Birkaç dakika kavurup kenara alın. Makarnanın üzerine buğdaylı karışımı ilave edip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL